Terapia Assitida amb Animals per Menors Testimonis de Violència Domèstica


Qui som?

 

L’associació TEVICAN està formada per un equip multidisciplinari de professionals de salut mental infanto juvenil, d’experts en intervencions assistides amb animals i de veterinaris.

 

L’associació TEVICAN té com a objectiu donar suport econòmicament al projecte TEVI (projecte per a testimonis de violència domèstica del Centre de Salut Mental Infanto Juvenil de Cornellà de l’Hospital Sant Joan de Déu), oferint intervencions assistides amb animals com un recurs innovador de teràpia complementària.

L’Associació Intervencions Assistides amb Animals Somriures (futura associació Tevican -en tràmit-) està inscrita en el registre d’entitats jurídiques de la Generalitat de Catalunya amb el número 47528 i lidera el projecte TEVICAN. 

 

Els nostres inicis?

 

Projecte al qual donem suport:  L’any 2003 es va veure que la meitat dels menors atesos en el centre de salut mental infanto juvenil (CSMIJ) de Cornellà (Barcelona) eren fills de dones que havien patit o que patien maltractes. A partir d’aquest moment es va començar a donar resposta a aquesta problemàtica i l’any 2005 es va crear el Programa d’Atenció als Testimonis de Violència Domèstica en el CSMIJ de Cornellà.     

                       Llegit més